tiistai 29. heinäkuuta 2014

Ruokapäiväkirja 28.7.

Postausaktiivisuus syöksee minut näköjään näppäimistön äärelle tiheään tahtiin, toivottavasti sanarikkauteni ei rupea liiaksi ärsyttämään. Ajattelin näpytellä muutaman päivän syömiseni mustaksi valkoiselle, nähdäkseni omat ruokamääräni itsekin konkreettisemmin. Päivien syömissaldo voi vaihdella aika paljonkin, enkä edes yritä väittää syöväni mitenkään terveellisesti... Herkuteltua on tullut ja paljon, eikä se edes ahdista! Tässä kuitenkin eilispäivää syömisten valossa (en kirjaa syömisiäni minnekään ylös, mutta muistini pelaa tämän asian suhteen valitettavankin tarkasti). Mikäli tällaiset postaukset kiinnostaa, voin vaikka pitää ruokapäiväkirjaa tänne blogin puolelle tämän viikon. Kommentoida saa. Omasta mielestäni ruokamääräni ovat varsin normaaleja.

Aamupala n. klo 9.00
Iso kulhollinen (n. 3 dl) muroja, mustikoita ja jogurttia
Vettä ja kahvia

Lounas n. klo 15.00
Paistettu kananmuna, raejuustoa ja paahtoleipä päällisineen
Vettä ja kevytlimsaa
Kahvi

Välipala n. klo 16.00
Toffeesydän jäätelötuutti
Vettä ja kevytlimsaa

Päivällinen n. klo 19.15
n. 1,5 dl riisiä, kasviksia ja muutama kananpala
puoli lautasellista kasviksia
Vettä
Jälkiruoaksi 2 suklaapalaa

20.40-21.20
Juoksu/kävely-lenkki

Iltapala n. klo 23.00
Kaksi pientä leipäpalaa päällysineen
Jättis-jäätelötuutti
Vettä
Kaikki kuvat ovat weheartit:stä.
Niin kuin näkyy, jäätelöä kului eilen varsin runsaasti! Yleensä riittää yksi tuutti päivässä, mutta eilen teki välipalaksikin mieli jotain makeaa, joten eikun pakastimelle päin. Illan lenkki ei ollut mitenkään etukäteen suunniteltu, yhtäkkiä tuli vain valtava halu juosta. Ja ihan oikeasti, se tuntui tosi hyvälle.

Tänään lähden tapaamaan ihanaa ystävääni. Luvassa leffa ja irtokarkkeja! Palailen vielä iltasella vaikka ruokapäiväkirjan merkeissä, jos sille riittää kysyntää. 

10 kommenttia:

  1. Jatka vain ruokapäiväkirja postauksia :) tavallaan mielenkiintoista tietää mitä muut syö, en tiedä miksi, kai jotenkin tulee itselleen sellainen fiilis, että ''on lupa syödä'' koska sinäkin syöt, mutta minkäs sille teet kun sairas pää hakee hyväksyntää muualta...
    Olen iloinen siitä, että sulle menee jo hieman paremmin kuin ennen taukoasi, paljon paljon voimia ja tsemppiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. ♥
      Minäkin tarvitsen aina ulkopuolisen "luvan" syömiseen. Ehkä jossain vaiheessa sen luvan voi itse suoda itselleen, ilman syyllisyyttä.
      Tällä hetkellä menee ihan hyvin, toivon sen jatkuvan. Ruokapäiväkirjoja voin nyt hetken aikaa postailla, normaalitilanne on kuitenkin näitä paria ensimmäistä terveellisempi...

      Poista
  2. Kiva että oot taas palaillut postailemaan! ;> Ja jätski on kyllä ihan parasta näillä helteillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on mukava postailla jälleen. (: Jäätelö on herkkua. :3

      Poista
  3. Näyttäää toosi hyvältä! Ihanaa et pystyt syömään noita herkkujakin. Lisäää vaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä ja hyvältä, onhan tuossa liikaa herkkuja...

      Poista
  4. Komppaan, lisää ruokapäiväkirjoja tänne vaan. Aika vähän kyllä syöt edelleen.... Mutta parempaan päin! :)

    VastaaPoista
  5. Mä oon hurjan onnellinen siitä, kuinka pitkälle olet päässyt! :) Ero viimekeväiseen on hurjan positiivinen! :)
    Tosi mahtavaa että olet ottanut sallivuutta elämään ja syömisiisi.
    Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin - ja on nimenomaan jatkettava eteenpäin!
    Olet edelleen alipainoinen, eikä se ole hyvä juttu. Edelliseen postaukseesi palaten; menkkojen tulemattomuus ei ole normaalia. On ihan ok että muutamalla päivällä saattaa heittää kumpaankin suuntiin. Mutta niiden kokonaan väliinjääminen on huolestuttavaa ja siihen täytyy puuttua. Nyt viimeistään sun luusto alkaa haurastumaan kovaa vauhtia. Parempi hoitaa kroppa kuntoon nyt kuin vanhempana kymmenien murtumien jälkeen.
    Eli tullaan siihen ikävämpään asiaan, joka kuitenkin kannattaa hoitaa mahdollisemman nopeasti pois alta: painon normalisointi.
    Vaikka nyt tuntuisi hyvältä; asiat rullaavat, syömiset sujuvat, mutta parantua ei voi ilman painon normalisointia. Mulla oli varsinkin viime kesänä sellainen "kivaa olla kevyt"- vaihe, jossa ajatusmaailma oli jo vapautuneempi, syömiset rennompia. Mutta alipainoa löytyi edelleen (ja siitä alipainosta oli mukava pitää kiinni). Samanlainen vaihe sulla vaikuttaa olevan ehkä nyt?
    Alipaino ei kuitenkaan ole hyväksi keholle eikä mielelle. Vain normaalipainossa voit oikeasti, aidosti hyvin.

    Miten sekavasti mä osaankaan kirjoittaa?! Pointtina siis oli että mahtavaa että olet jo tässä pisteessä, mutta ruokamääriä täytyy lisätä kunnes keho saa tarvitsemansa energian alipainon korjaamiseen! :)

    Voimia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat. Ähh, juuri nyt en vaan osaa vastata mitään järkevänlaista! Tuntuu käsittämättömältä, miksi minun pitäisi painoani yhä nostaa, vaikka ruokamääräni ovat normaaleja enkä enää kiiku kovin sairaissa lukemissa. :/ Kuukautiset ovat aina aiemmin tulleet, ja toivon niiden vielä palaavan! (tässä painossa)

      Kiitos kommentistasi. Voimia sinullekin! ♥

      Poista

Kuiskaa minulle sanoja.