keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Sairasko?

F50.1
F32.1

Nyt se on mustaa valkoisella.

Paino on laskenut.

Murenen.

3 kommenttia:

  1. Muista, että nuo on vaan virallisissa lapuissa lukevia tautikoodeja - lääkärien on pakko laittaa virallisiin lappusiin jotkin koodit. Voi olla, että noi koodit tulee muuttumaan lääkärin vaihtuessa tms. Itellä ainakin koodit vaihtuu melkein joka lappusissa, se on oikeestaan ihan sama onko se f50.0 vai f50.1 tai masennuksen kohdalla f32.1 vai f32.2. Mulla on vaihtunut masennuskoodit keskivaikeasta toistuvaan masennukseen tms. Periaatteessa mitä mä sillä tiedolla teen mitä numeroita lappusessa lukee.. en mitään. Joten ei kantti takertuu noihin liikaa, äläkä "pety" vaikkei tullut puhdasta f50:stä. Syömishäiriöki tunnetusti vaihtaa muotoaan.

    Mutta joo, oot sairas, sun sh saattaa ajatella että nyt saat "luvan" ruveta paranemaan kun on paperilla koodit - myönnän että iteki ajattelin niin aikoinaan sillä se tekee uskottavammaksi, "viralliseksi syömishäiriöiseksi". Sairaus saattaa jopa heittää ajatuksen, että "jes, mä tein sen!, olen sairas, syömishäiriöinen".. ja sitte jossain vaiheessa rupeet paraneen ku hoksaat että et jaksa sairastella loputtomiin tai täysikäisenä viimeistään kun hoksaat että suomessa sh:iden hoito on niin perslaellaan että ite täytyy tehdä suurin työ :(

    VastaaPoista
  2. Näin lyhyesti ja ytimekkäästi: Paljon voimia sulle!
    Älä ripustaudu turhaan noihin diagnoosikoodeihin. Ne ei kerro susta itsestäsi mitään, eivätkä luo pohjaa sun identiteetille. Olet yhä sinä, ainutlaatuinen ja ihana.
    Diagnoosit kertovat vain, että tarvitset nyt apua päästäksesi eteenpäin. Ja sulta itseltäsi se vaatii tahtoa, rohkeutta ja uskallusta jättää vaikeudet taakse.
    Tsemppiä! <3

    VastaaPoista

Kuiskaa minulle sanoja.