tiistai 20. toukokuuta 2014

Mulla menee tosi huonosti. Kaikki on kamalaa. Lihominen sattuu. Kuolemankaipuuni vain kasvaa. Syöminen on vaikeaa, vastenmielistä, hankalaa. Lihoan. Olen läski. Entä jos paino vain nouseenouseenousee.

Epätoivoista.
Sekavaa.
Ristiriitaista.

KAMALAA.

8 kommenttia:

  1. Ja todellisuudessa, jos tosiaan painat vähän reilut 40 kiloa, olet pelkkää luuta ja nahkaa. Mutta eipä sen sanominen paljon auta, kun itse näkee toisin. Voimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kehonkuvani on kuulema erittäin vääristynyt. On vaikea uskoa muita, kun näkee itse peilistä jotain täysin päinvastaista. Kiitos. ♥

      Poista
  2. Parantuminen on ainoa vaihtoehto. Ja siihen kuuluu syöminen ja painon normalisointi. Ja sä et siis liho vaan normalisoit painosi siihen sun kehosi biologiseen painoon, jossa keholla on hyvä olla. Siinä painossa myös ajatuksesi voivat parantua. Tsemppiä! <3

    VastaaPoista
  3. Paino ei nouse loputtomiin :) oikeastaan sen nostaminen on työn takana, saattaa tuntua, että olet lihonut, mutta tosiasiassa vain turvoksissa, ja se turvotus on se, joka sattuu, sitten kun elimistö alkaa jotenkin toimimaan niin paino putoaa ja turvotus helpottaa, se OIKEA painonnosto on hidasta ja tulee todella pikkuhiljaa.

    Paljon voimia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun on tosiaan hyvin vaikea uskoa turvotuksen olevan eri asia kuin lihominen, mutta niin se vain taitaa olla. Kiitos faktoista, niitä ei voi kuulla liian monta kertaa. Kiitos. ♥

      Poista
  4. Täällä ilmoittautuu yksi anonyymi, joka ymmärtää sinua. Itse en ole osastolla, vaan toteutan vaihtoehto b:tä, eli painon nostamista avohoidossa. Aluksi muutaman päivän ruokaa mätettyäni paino nousi hujauksessa 4 kiloa, mutta kun järjellä ajatteelee niin eihän pienessä ajassa voi syödä 28 000 ylimääräistä kaloria, joka siis muodostaisi tuon 4 kg. Testauksen vuoksi pidin yhden paastopäivän, jonka aikana paino taas laski 2,5 kg. Eli turvotusta tämä suurimmaksi osaksi on niin minulla kuin sinullakin. Aluksi pelkästään sekin nostaa painoa jokusen kilon kun tyhjä suolisto täyttyy ruoasta! Voimia, jaksat kyllä ponnistella vaikeimman vaiheen ylitse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos herättelystä. Sitä menettää kaikki järkiajattelun taidot, kun näkee vaa'an numeron kasvaneen. Turvotus (varsinkaan, jos sattuu olemaan kuukautiset), nesteet ja ruoan paino eivät ole mitään liibalaabaa, vaan ihan kaikkia koskevia faktoja.

      Paljon voimia myös sinulle! ♥

      Poista

Kuiskaa minulle sanoja.